CONTENT MANAGEMENT

Je wil natuurlijk zelf de inhoud van je website beheren. Wij hebben daar het juiste Content Management System (CMS) voor. Want het bevat enerzijds een oerdegelijke basis en kan anderzijds aangepast worden aan jouw specifieke inhoud.

En het is zeer eenvoudig om te gebruiken. En dit zeggen we niet zomaar, nodig ons uit en laat jezelf verbazen.


BESTAAND SYSTEEM OF ONTWIKKELING OP MAAT?

Geen bandwerk bij Webtoppers. Wij luisteren eerst naar jouw vragen en wensen. Op basis hiervan stellen wij de gepaste oplossing voor: een bestaand systeem of een op maat ontwikkelde oplossing die perfect bij jouw wensen en jouw inhoud aansluit.

Of een mix tussen beide natuurlijk. Dan nemen we een aantal delen over van het bestaand systeem, en verbouwen we zodat het perfect past.

CONTENT IS NIET OVERAL HETZELFDE

We beginnen het project met een grondige analyse van jouw inhoud. Tijdens die analyse evalueren we die content die uiteindelijk op de website zal komen. Pas daarna gaan we nadenken over hoe we deze inhoud op de juiste manier kunnen structureren en tonen.

Content first, zeg maar.

We helpen zelfs bij het organiseren en benoemen van de inhoud: we hebben namelijk jaren ervaring in het verzorgen van duidelijke navigatie, die een bezoeker omzet in een koper of klant.

VANDAAG IS MORGEN NIET

Een website evolueert. Net als jouw inhoud. Daarom is een CMS dat wij bouwen nooit een te nemen of te laten oplossing. We zullen nooit "Dit kan niet" moeten antwoorden op jouw vraag om iets aan te passen.

Onze oplossing is altijd flexibel genoeg om latere aanpassingen mogelijk te maken. Want inhoud leeft, groeit en past zich aan aan de vraag van je bezoeker.

GEEN DOODLOPENDE STRAATJES

Inhoud speelt een rol in de gebruiksvriendelijkheid van jouw website of webshop, en is daarin even cruciaal als het ontwerp.

En aangezien wij usability een essentieel onderdeel van ons takenpakket beschouwen, helpen we bij de juiste labeling, organisatie, structuur van de inhoud. We helpen knippen & verplaatsen en zeker en vast de inhoud aan elkaar linken.

Alle pagina's zijn landingspagina's, en geen enkele pagina mag een doodlopend straatje zijn. En wij weten hoe dat aan te pakken.