Volg webtoppers
U kan kiezen, of we helpen U op weg OF we doen het voor U
 


WEBDESIGN

Van concept tot uitgewerkt concept: onze designers spitsen zich niet toe op één stijl. Het eindresultaat is een design dat volledig past bij de huisstijl van jouw bedrijf of merk.


ONDERSTEUNEN VAN INHOUD

Design is geen doel op zich, het moet het gebruik en de inhoud van de website of applicatie ondersteunen. Als wij een ontwerp maken van een website of webapplicatie, van een campagne of webshop,

dan wordt er rekening gehouden met de haalbaarheid (kan het wel gemaakt worden?), de flexibiliteit (wat als de inhoud wijzigt?) en vooral de gebruiksvriendelijkheid. Uiteindelijk moet een bezoeker zo vlot mogelijk doen wat hij wil op jouw website, webshop of applicatie.
DE HUISSTIJL EN DOELGROEP VAN IEDERE WEBSITE IS ANDERS. ELKE WEBSITE ADEMT ZIJN EIGEN PERSOONLIJKHEID UIT: FLUFFY, STRAK, TOTAAL GESCHIFT OF KURKDROOG.
Daarom pinnen wij ons niet vast op één stijl. Onze ontwerpen sluiten perfect aan bij jouw huisstijl, merk en doelgroep. Kortom: wij leveren creatieve, functionele en vooral realiseerbare designs.

FORM FOLLOWS FUNCTION
Bij webtoppers dragen we gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. We hebben er zelfs al meer dan één prijs mee gewonnen! Want wij vinden dat het design niet enkel mooi moet zijn om naar te kijken. De bezoeker van de website of de persoon die de taak uitvoert op je webapplicatie moet vooral vlot zijn doel kunnen bereiken. Via een goed functioneel design zorgen we er voor dat het duidelijk is voor de gebruiker wat er van hem verwacht wordt.