WEBTOPPERS
Wij houden altijd de duim omhoog voor ieder project!
 

We gaan er prat op dat onze aanpak doeltreffend is. Onze naam Webtoppers zegt het  namelijk al zelf wij halen de toppen van het web. We zijn geen groentjes. We bouwen al jàren online projecten, dus weten we waarover we het hebben.DE OFFERTE SCHRIJVEN

Een offerte nodig? Nodig ons uit en we maken een offer you can't refuse.

Onze offertes zijn duidelijk en volledig, helder opgesplitst in taken en features. Geen kleine lettertjes of verborgen agenda's. Er zal geen twijfel bestaan over wat je krijgt van ons.

En we staven onze voorstellen op basis van die tientallen (honderden?) projecten die we al hebben afgewerkt.ONTWERPEN

Het prototype dient als leidraad voor het grafische concept. We ontwerpen in de juiste stijl en houden continu de gebruiksvriendelijkheid in het oog. Samen bespreken we het concept en komen tot constructieve feedback. En een aantal rondes later hebt je een mooie website, die perfect past op wat we vooraf hebben afgesproken en achteraf gaan bouwen.
OPVOLGEN

Terwijl we aan het bouwen zijn worden afgewerkte onderdelen uitgebreid getest, hard en onzacht. Het moet namelijk feilloos zijn voor je het in handen krijgt.

Problemen nemen we systematisch aan. Afgewerkte onderdelen maken we heel snel beschikbaar zodat je zelf alles kan doorlopen en opmerkingen kan doorsturen. En kan beginnen met inhoud toevoegen natuurlijk!LUISTEREN

We willen je door en door leren kennen: je doelstellingen, interne werking, wie betrokken is, wie de doelgroep is, wat de taken zijn. We maken ons je sector, werking en business eigen.

Maar we zijn geen muurbloempjes: we doen suggesties, geven onze mening over een idee, brengen alternatieven aan, vertellen je de voor- en nadelen van een oplossing en helpen je beslissen. Klinkt melig, maar zo is het: een web project is een samenwerking.HET PLAN MAKEN

Eerste stuk van de puzzel: de analyse. Het project wordt van naald tot draad uitgepluisd. Tot in de kleinste details bespreken we inhoud en werking van elke feature. We leggen onszelf (en de website) doelstellingen op.

Je website krijgt dan al vorm door het prototype dat we bouwen: dat is een complete maar schematische voorstelling van alle pagina's of schermen met hun elementen en werking.BOUWEN

Het plan is er. De look & feel is er. Nu bouwen we geleidelijk feature na feature op. We geven status updates, laten je testen, voeren de nodige aanpassingen en fine-tuning uit. Kortom: er ontstaat gaandeweg een parel van een website.

Moeten we gegevens uitwisselen met andere systemen, dan nemen wij het voortouw, betrekken we alle partijen, maken we de nodige test-cases en eindigen we met een systeem dat robuust, snel en flexibel is.


LANCERING

Hoera! Je website of webshop is afgewerkt. Feesten! Maar dan begint het pas. Na de lancering volgt eerst een debriefing, want wij zijn van plan nog een tijdje samen te werken en leren elke dag graag nog wat bij.

Het kan nog altijd beter dus verzorgen wij ook optimalisaties. We duiken in de massa bezoekersresultaten en komen tot concrete en bruikbare conclusies. We voeren A/B tests uit, zoeken naar manieren om de conversie te verhogen en de bezoekersaantallen te doen ontploffen.

Hulp nodig om je website te promoten: we kennen de knepen van het vak en kunnen dat aantonen met concrete cases.